• Close window

Stowa

Colofon

Web-beheer

Deze website wordt beheerd door STOWA en MARIS. De Saniwijzer maakt gebruik van het Content Management Systeem (CMS) dat door MARIS BV is ontwikkeld.

Webredactie

STOWA

Copyright

Het auteursrecht van de informatie op deze website is in handen van STOWA. Het is niet toegestaan zonder toestemming van STOWA de informatie en beelden van deze website openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik.

Fotografie

Het copyright van de meeste foto’s op deze website berust bij Bjartur Swart en STOWA, indien gebruik is gemaakt van ander beeldmateriaal is de herkomst vermeld.  Mocht u een foto of afbeelding tegenkomen waarvan u het eigendom heeft en waarvan u bezwaar heeft dat deze op de site wordt gepubliceerd, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen de foto of afbeelding desgewenst zo spoedigmogelijk verwijderen.

Pro- en disclaimer

STOWA doet er alles aan om deze website actueel, juist en toegankelijk te houden. Heeft u ideeën voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie doorgeven via de ‘Uw bijdrage knop’ rechtsboven. STOWA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten.